Gyakran Ismételt Kérdések

Termékkel kapcsolatos kérdések

A Kreatív Junior Lovas havonta jelenik meg. A Junior Lovas is megjelenik havonta, ugyanakkor annak tartalma ingyenesen is elérhetővé válik a honlapon az adott hónapon belül, rendszeres megosztással.

A Junior Lovas magazint a webshopunkon keresztül lehet megvásárolni, banki átutalásos vagy bankkártyás fizetési móddal. A lapokat e-mail-ben írt üzenetben is meg lehet rendelni, ebben az esetben személyre szabottan tudunk mennyiséget, szállítást és fizetési módot is megbeszélni. 

Minden hónapban kétszer 24 oldal jelenik meg (Kreatív Junior Lovas és Junior Lovas).

Egyesületünk törekszik a környezetbarát megoldásokra. Ezért a nyomdai műveleteket és terjesztést (pl. posta által) is a csapat végzi. Így pontosan annyi újság kerül nyomtatásra, amennyire szükség van, és kizárólag oda utazik a magazin, ahol biztosan fel is használják.

Egyesületünk törekszik a környezetbarát megoldásokra. A pasztell színezést is azért választjuk, amiért a fehér hátteret is: a nyomtató patron így kevesebb színt használ, ezzel a környezetet nem terheljük annyira. A színes háttérrel feleslegesen sok festéket pazarolnánk. Továbbá a fehér háttér segíti a fókuszt megtalálni, a lényegre összpontosít a szemünk.

A magazinban olyan szerzőket gyűjtöttünk össze, akiknek a szakmai tapasztalatai megkérdőjelezhetetlenek. A szerzők bemutatkozását a Rólunk menüpontban találod.

Egyesületünk törekszik a környezetvédelemre. Ezért az ajándékaink kizárólag lebomló anyagokból, főként papírból valósulnak meg (például gyűjthető memória játék vagy kivágható öltöztethető lovak). 

Egyéb kérdések

Igen. Amennyiben tetszőlegesen kombinálnád a szakmai és kreatív foglalkoztató füzetek darabszámát (Pl. 3 gyermek esetén 1 szakmai és 3 kreatív újság megrendelése), akkor keress fel minket a magazin@juniorlovas.hu címen!

Keress minket az alábbi elérhetőségek valamelyikén és mihamarabb válaszolunk!

E-mail: magazin@juniorlovas.hu

Telefon: +36 20 449 8696

Facebook üzenet

Insta üzenet

Webshopunk állandóan bővül, de kifejezetten a Junior Lovas és Gombóc paci termékcsaládra fókuszál.

Szállítás

A magazint postai úton szállíttatjuk ki a megrendelőhöz, levélként. Így a postaládában találhatóak majd a lapszámok.

Az előfizetésekhez mappa is jár, így azt a posta, Foxpost vagy a GLS szállítja házhoz/automatába vagy postán maradónak.

Az egyéb termékeket mérettől függően az előbbiek szerint szállíttatjuk ki. 

Az előfizetéseket legkésőbb minden hónap elsején adjuk fel annak függvényében, hogy mikor esik hétköznapra az. Minden más megrendelést legkésőbb egy héten belül feladunk postára.

A rendelés lezárulásakor e-mailben automatikus visszaigazolást kapsz tőlünk, illetve a mappás megrendelések esetén a futárszolgálat is fog a csomagfeladást követően további információkat és nyomkövetési adatokat küldeni.

Külföldi címre sajnos nem  tudunk feladni se levelet, se csomagot. Mindig találunk megoldást a problémákra, keress fel minket emailen: magazin@juniorlovas.hu!

Fizetés

A magazin (és előfizetések) árát úgy kalkuláltuk, hogy a szállítási költséggel ne kelljen külön bíbelődni. Egyéb termékek esetén a csomag méretétől, a szállítás típusától és módjától függ. Az ilyen megrendelésnél a szállítási költséget feltüntetjük.

A webshopban banki átutalással és bankkártyával lehet fizetni. Utánvét esetén kérlek írj üzenetet a magazin@juniorlovas.hu címre!

A kuponkódot a pénztár oldalon, a kuponkód mezőbe beírva tudod érvényesíteni.