Gyakran Ismételt Kérdések

Termékkel kapcsolatos kérdések

A Junior Lovas magazin havonta jelenik meg nyomtatásban, valamint online is elérhető a Laptapir weboldalán előfizetve.

A Junior Lovas magazint nyomtatottan a webshopunkon keresztül, online előfizetéssel pedig a Laptapir weboldalán lehet megvásárolni, banki átutalásos vagy bankkártyás fizetési móddal. A lapokat e-mail-ben írt üzenetben is meg lehet rendelni, ebben az esetben akár személyre szabottan is tudunk mennyiséget, szállítást és fizetési módot is megbeszélni. 

Minden hónapban 40 oldallal jelenik meg a magazin.

Egyesületünk törekszik a környezetbarát megoldásokra. Ezért a nyomdai műveleteket és terjesztést (pl. posta által) is a csapat végzi. Így pontosan annyi újság kerül nyomtatásra, amennyire szükség van, és kizárólag oda utazik a magazin, ahol biztosan fel is használják.

Egyesületünk törekszik a környezetbarát megoldásokra. A pasztell színezést is azért választjuk, amiért a fehér hátteret is: a nyomtató patron így kevesebb színt használ, ezzel a környezetet nem terheljük annyira. A színes háttérrel feleslegesen sok festéket pazarolnánk. Továbbá a fehér háttér segíti a fókuszt megtalálni, a lényegre összpontosít a szemünk.

A magazinban olyan szerzőket gyűjtöttünk össze, akiknek a szakmai tapasztalatai megkérdőjelezhetetlenek. A szerzők bemutatkozását a Rólunk menüpontban találod.

Egyesületünk törekszik a környezetvédelemre. Ezért az ajándékaink kizárólag lebomló anyagokból, főként papírból valósulnak meg (például gyűjthető memória játék vagy kivágható öltöztethető lovak). 

Egyéb kérdések

Igen. Keress fel minket email-ben, amennyiben egyedi árajánlatot szeretnél kérni tőlünk, mert egy postázási címre több gyermeknek is rendelnél magazinjaink vagy kiadványaink, ajándéktárgyaink közül!

Fogj össze barátaiddal vagy lovaglótársaiddal, kérjétek egy postázási címre (pl. lovardátok címére) mindannyiótok rendelését és használjátok ki mennyiségi kedvezményünket!

Akár előfizetésként is leadható előre egyedi darabszámú megrendelés!

  • Testvérkedvezmények
  • Baráti/csoportos összefogások
  • Lovardai társaságoknak kedvezmény
  • Egyedi előfizetési ár tetszőleges darabszámú magazinra

Keress minket az alábbi elérhetőségek valamelyikén és mihamarabb válaszolunk!

E-mail: magazin@juniorlovas.hu

Telefon: +36 20 449 8696

Facebook üzenet

Insta üzenet

Webshopunk állandóan bővül, de kifejezetten a Junior Lovas és Gombóc paci termékcsaládra fókuszál.

Szállítás

Az előfizetéseket havonta levélként küljdük ki, legkésőbb elsejei feladással. Az apróbb termékek szintán postán érkeznek. Súlyhatárok alapján tudunk postával küldeni, illetve csomagként (GLS) feladni megrendeléseket. Webshopunk rendszere automatikusan összeadja a termékekhez megadott súlyokat és kiszámolja a postaköltségüket. 500 gramm alatti rendeléseket postai úton, e fölöttieket GLS csomagküldéssel szállíttatunk házhoz.

A mappával kért lapszámok vagy előfizetések az első (mappával együtti) küldéskor csomagként érkeznek GLS futárszolgálattal. Bizonyos termékeket formájuk vagy méreteik miatt szintén csomagként (GLS) tudunk feladni (pl.: külön kért mappa, siltes sapi, stb.), ez esetben a teljes megrendelés így fog egy csomagként érkezni.

Kérjük, minden esetben olyan levelezési címet adj meg a rendelés leadásakor, amelyen postai levélküldeményeket és GLS csomagküldeményeket is tudsz fogadni! GLS esetén van lehetőség automatába kérni a rendelést – amennyiben ez szükséges, kérjük a megjegyzésben feltüntetni, melyik automatába küldjük!

Amennyiben kérdés merülne fel a kiszállítással kapcsolatban, kérjük írj egy üzenetet a magazin@juniorlovas.hu címre!

Az előfizetéseket legkésőbb minden hónap elsején adjuk fel annak függvényében, hogy mikor esik hétköznapra az. Minden más megrendelést legkésőbb egy héten belül feladunk.

A rendelés lezárulásakor e-mailben automatikus visszaigazolást kapsz tőlünk, illetve a csomagként feladott megrendelések esetén a GLS is fog a csomagfeladást követően további információkat és nyomkövetési adatokat küldeni.

Külföldi címre sajnos nem  tudunk feladni se levelet, se csomagot. Mindig találunk megoldást a problémákra, keress fel minket emailen: magazin@juniorlovas.hu!

Fizetés

A 2024-es lapszámok árát (darabonként és előfizetéssel is) úgy kalkuláltuk, hogy a szállítási költséggel ne kelljen külön bíbelődni, az már tartalmazza a szállítási költséget is.

Korábbi lapszámaink és egyéb termékeink árába a postaköltség nincs belekalkulálva.

Postaköltségeink súlybeállítás alapján kerülnek díjszámításra, melyet a kosár tartalmának megtekintésénél lehet ellenőrizni. Minden termékünknél a termékadatoknál feltüntetjük az egy darabra vonatkozó súlyukat, de a rendszerünk automatikusan összeadja a kosárba kerülő termékek költségeit. Az alábbi kategóriák szerint postázunk és számoljuk a költségeket:

  • 50 g-ig postai úton, levélként: 230 Ft.
  • 50-500 g között postai úton, levélként: 690 Ft.
  • 500 gramm fölött (illetve a méret/alak miatt levélként nem feladható termékeknél) GLS csomagként: 1800 Ft.

A webshopban banki átutalással és bankkártyával lehet fizetni. Utánvét esetén kérlek írj üzenetet a magazin@juniorlovas.hu címre!

A kuponkódot a pénztár oldalon, a kuponkód mezőbe beírva tudod érvényesíteni.