Túra Tábor Zalában 5. nap, a levezető túra

Anita-Kincső, Kata-Zsüli, Viki-Saynera, Noémi-Jutas, Fanni-Ihar

Kipihenten, lazán ébredtünk az előző napi megmérettetések után. Induláskor az autós segítőnk készített rólunk egy csoportképet, ahol már csak öten maradtunk. 

Senki nem fog meglepődni, de az út betonnal kezdődött. De szerencsére ezt az utat már bejártam, így pontosan tudtam mikor mire lehet számítani. Pontosabban azt hittem. De semmi ok a pánikra, levezető, nyugodt túránk volt. 

Szinte nincs is mit mesélnem, hiszen tényleg csak sétáltunk, beszélgettünk, az előző napi eseményeken vihorásztunk és harcoltunk a böglyök ellen. 

Jóó, megköszönöm egy traktorosnak, hogy félreállt – bár mi is megálltunk, nem is értettük. De jól esett, hogy végre biztonságban tudhattuk magunkat ilyen téren is. 

Nyilván kivágtak egy teljes erdőt egy éven belül, amikor errejártam utoljára. Furcsa volt, elsőre azt hittem, hogy megint eltévedtem. De aztán csak ott lett az út, ahol eredetileg is. Csak erdő nélkül. 

A kezdeti betontömbök után jóóó sok földes úttal volt dolgunk. De nem sokat ügettünk. Fáradtak voltak lovak, lovasok. 

Mindenhol ezek a fránya betontömbök.
Érezted már a vezetékek alatt a különleges jelenségeket?

Az igazi zalai táj. Dimbes-dombos, erdős-mezős-munkált. 

A képen látszik a felsővezeték, valami nagy elektromos kábelrengeteg. Nagyon érdekes lelki-és testi kivetülése van az alálovaglásnál. Kinek zúgott a feje, kinek a halántéka lüktetett, valakinek a mellkasán volt nyomás. Abban egyetértettünk, hogy minél gyorsabban jussunk át alatta, mert mindenképpen rossz érzés a közelében lenni. 

Hamar hazaértünk, finom ebéd vár ránk. Keveset beszélgettünk, és már nem olyan energikusan. 

Köszönöm lányok a túrát, egy élmény volt! Ezzel a csapattal bármikor újra elindulok! Akár ilyen stresszes helyzetekkel együtt is!

Kövess minket!

Vélemény, hozzászólás?

További cikkeink